SMINK TRENDEK

Mottónk: „a szépség és az esztétika ízléses tálalása a szépségipar elsődleges célja!” ®

Sminktrendekről

Iskolánk célja, hogy minden egy helyen megtanulható legyen, így magunkat is folyamatosan képezve követjük az adott smink trendeket és smink technológiákat… A továbbképzésekhez szükséges egy alap szakmai ismeret, hisz ezen technikai fortélyok elsajátítása már megköveteli az előképzettséget! Oktatóink nem csak itthon, de a nemzetközi vonalon is elismertek!

VÁLASZD KI ÉRDEKLŐDÉSEDNEK MEGFELELŐT

Aqua és Pencil technikák

EGYEDI TECHNIKÁK

Az aqua technika vízbázisú anyagokon alapszik, ennél fogva kizárólag nem vízálló sminkek elkészítésére alkalmazható. A ceruza technika Taisiya Vasilyeva nemzetközi sminkmester nevéhez fűződik. A szemsmink elkészítése során főképpen ceruzákat alkalmazunk és egy speciális módszerrel satírozunk. Technológiák együtt és külön is elvégezhetők, személyre szabott kereteken belül – akár több helyszín és oktató bevonásával!

Időtartam: 10 órás (2×5 óra), 20 órás (5-6 alkalom) 🕒
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Oktatók száma: 1 vagy 2
Akciós ár.: 10 órás= 64.999Ft / 20 órás= 124.999Ft
Vélemények iskolánkról itt!
Garancia: írásos visszafizetési garancia alatt!

Aqua Technika

Az aqua technika vízbázisú anyagokon alapszik, ennél fogva kizárólag nem vízálló sminkek elkészítésére alkalmazható. Elsősorban a fotózásokon, versenyeken állja meg a helyét, bár kevert technikát alkalmazva – beauty sminkek elkészítésére is alkalmas. Kifejezetten élénk színek jellemzik, bár használhatók semlegesebb színek is.

Pencil Technika

A ceruza technika Taisiya Vasilyeva nemzetközi sminkmester nevéhez fűződik. A szemsmink elkészítése során főképpen ceruzákat alkalmazunk, s egy speciális módszerrel satírozunk. Rendkívül fontos, hogy megfelelően sajátítsa el a művész az alapokat, hiszen csak így érheti el a kívánt hatást. Kiválóan alkalmazható fenti technika beauty sminkek és versenysminkek elkészítésére egyaránt, a visszafogott nude sminktől, az erősebb, extrémebb, artistic vonalig. Füstös szemek elkészítésében elsőszámú technika a szakmában, mivel füstös satírt más anyagokkal és eszközökkel nem lehet kivitelezni. Oktatónk a technika feltalálójától tanulta meg a fortélyokat, melyet tovább fejlesztve add tovább.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot.

Vázlatszerű tematika

Elmélet:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, eszközhasználat-, arc és szemformák-, egyéb technikai fortélyok megismertetése-, technikai sajátosságok-,  stb

Gyakorlati trükkök és technikák: nappali és alkalmi sminkek-, érett bőr sminkelése-, kifutó sminkek-, színpadi sminkek-, glamour sminkek-, extrém és fantázia sminkek-, art sminkek-, mennyasszonyi sminkek-, verseny sminkek-, extrém árnyékolás és térhatás-, plusz technikák stb.

Végzettség: ELISMERVÉNY + igény esetén referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Gel Liner és Cream Shadow technikák

KRÉMES ÁLLAGÚ SZEMHÉJTUSOK

A cream shadow technika alkalmazásakor krémes állagú anyagokat és a hozzájuk tartozó professzionális eszközöket alkalmazzuk. Kiváló az alkalmi sminkek elkészítéséhez, a Gel Liner technika szintén krémes állagú szemhéjtusok cicavonalaiból nőtte ki magát  – a precíz, vékony vonalak elkészítésétől a satírokig alkalmazható

Időtartam: 2 alkalmas (2×3 óra), 4 alkalom (4×3 óra) 🕒
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: egyeztetés alapján
Oktatók száma: 1 vagy 2
Akciós ár.: 2 alkalmas= 44.900Ft / 4 alkalmas= 84.900Ft
Vélemények iskolánkról itt!
Garancia: írásos visszafizetési garancia alatt!

Gel Liner technika

A Gel Liner technika a krémes állagú szemhéjtusok cicavonalaiból nőtte ki magát. Előnye, hogy rendkívül tartós, vízálló sminket készíthetünk segítségével, valamint a precíz, vékony vonalak elkészítésétől a satírokig alkalmazható. Arabic make-up elkészítésénél igen közkedvelt a Gel Liner technika használata, mint azt Hagai Avdar munkáin is láthatjuk. Nagy előszeretettel alkalmazzák az Aqua technikával ötvözve. Jelenleg a megszokott feketén kívül már számtalan szín elérhető a piacon, teret adva a sminkmesterek fantáziájának.

Cream Shadow technika

A cream shadow technika alkalmazásakor krémes állagú anyagokat és a hozzájuk tartozó professzionális eszközöket alkalmazzuk. Kiváló az alkalmi sminkek elkészítéséhez, de a nude sminkekhez is tökéletes választás. Előnye, hogy rendkívül tartós, vízálló sminket készíthetünk segítségével, valamint igen élénk szemsminkeket is. A Cream Shadow technika kontúros, vonalas és satíros sminkekhez egyaránt nagyszerű választás. Jellemző tulajdonsága, hogy igen könnyen kiemeli az apróbb barázdákat, ráncocskákat, így kizárólag fiatal, szép bőrön alkalmazható.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot.

Vázlatszerű tematika

Elmélet:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, eszközhasználat-, arc és szemformák-, egyéb technikai fortélyok megismertetése-, technikai sajátosságok-, stb

Gyakorlati trükkök és technikák: nappali és alkalmi sminkek-, nude sminkek-, tus vonalak-, fiatal bőr sminkelése-, kifutó sminkek-, színpadi sminkek-, glamour sminkek-, extrém és fantázia sminkek-, art sminkek-, mennyasszonyi sminkek-, verseny sminkek-, extrém árnyékolás és térhatás-, plusz technikák stb.

Végzettség: ELISMERVÉNY + igény esetén a referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Airbrush technika 

LÉGECSET – MŰVÉSZETI FESTŐSZERSZÁM

Az Airbrush, vagy ahogy magyarul hívják, a légecset – művészeti kompresszoros festőszerszám, egy gyorsabb és dinamikusan fejlődő technikai eljárás, amely a már ismert, hagyományos sminkeléstől eltérő eszközhasználatot és technikákat igényel.

Időtartam: 1 napos (2×3.5 óra), 2 napos (2×6 óra) 🕒
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: egyeztetés alapján
Oktatók száma: 1
Technológia ára akcióban: 84.990Ft-tól elérhető ⏰

Vélemények iskolánkról itt!
Garancia: írásos visszafizetési garancia alatt!

Leírás

Az Airbrush, vagy ahogy magyarul hívják, a légecset – művészeti festőszerszám, egy gyorsabb és dinamikusan fejlődő technikai eljárás, amely a már ismert, hagyományos sminkeléstől eltérő eszközhasználatot és technikákat igényel. Megtanítjuk, hogy a légecsettel felvitt anyagok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és hogyan tudsz aprólékos sminkeket kidolgozni gyorsan és hatékonyan. Egyedi színkeverés, árnyalás technika, sablonhasználat stb… A technika egyik nagy előnye, hogy gyorsabb sminkkészítést tesz lehetővé gyakorlott kezekben a hagyományos technikákkal szemben, így pl. olyan eseményen, ahol több embert kell sminkelni (pl. szalagavató, esküvő, fotózás, divatbemutató) rengeteg időt lehet megtakarítani.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, géptechnikát-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális fotó vagy videó anyagot

Vázlatszerű tematika

Elmélet: színtan-, technikára vonatkozó elméleti és gyakorlati bemutató. Géptechnikai ismeretek-, szét- és összeszerelés-, tisztítás-, beszerzési források ismertetése-, stb.

Gyakorlati trükkök és technikák: gépkezelés-, szóró távolság-, rutin szerzés-, sablon használat-, nude sminkek-, smokey sminkek-, extrém sminkek-, egyéb általad kiválasztott smink.

Végzettség: ELISMERVÉNY + igény esetén fotó vagy videó anyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Alap Maszkmester-képző tanfolyam

ALAPOKTÓL – HALADÓ SZINTIG
Az Alap Maszk-tanfolyamot akkor javasoljuk, ha érdekel a filmekben és színházakban használt sminkek és maszkok készítése és ezzel a szakterülettel komolyabban vagy hivatásszerűen szeretnél foglalkozni. Sokszínű és sokrétű ismeretanyagra tehetsz szert már az alapok megismerése révén is.

Időtartam: választható 15,30 vagy 45 óra 🕒
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: bármikor kezdhető
Oktatók száma: 1 vagy 2
Vélemények iskolánkról itt!
Garancia: írásos visszafizetési garancia alatt!
Technológia ára.: 120.000Ft (15 órás) 240.000Ft (30 órás) ⏰

Betekintést kapsz a maszkmesterség alapvető technikáibakarakterek formázása, prosthetic make-up applikációs technikák, sebek, vér effektek alkalmazása, kopasz paróka, parókák és szőrzetek felhelyezési módszerei, hagyományos és airbrush alapokkal összekötött festési technikák, stb.

Kezdés: időpont egyeztetés alapján bármikor kezdhető

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális fotó vagy videó anyagot, külön kérés esetén kis film készítés

Vázlatszerű tematika

Elmélet: színtan-, sminkelmélet-, anyag- és eszközismeret-, anatómiai és bőrgyógyászati alapok-, higiéniai ismeretek-, fénytechnika-, traumatológiai ismeretek-, (elméleti és gyakorlati – égési, nyílt, gennyes és lőtt sebek, hegek, fagymarás, vágás és karcolások, törött orr, hullafoltok, monokli, dudor, véraláfutások, bibircsók, hólyag  stb…)

Gyakorlati trükkök és technikák: alapozási technikák.: arcformázás-, fénytechnika-,, öregítés-, fiatalítás-, szemöldök-eltüntetés-, díszítőelemek használata-, extrém árnyékolás-, térhatás-, borosta-, szakáll és bajuszragasztás-, kopasz paróka-, filmes karakterek és teljes átalakítás-, fantázia maszkkészítés-, prosthetic make-up-, sebek-, véreffektek alkalmazása-, stb.

Végzettség: Elismervény +  bizonyítvány – igény esetén a referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Megvalósítjuk egyedi elképzeléseid

Munkáink

Wedding makeup

MENYASSZONYI SMINK OKTATÁS

A tanfolyamot azoknak javasoljuk, aki már kellő rutinnal és technikai tudással rendelkeznek (sminkmester) a szakmában, könnyen felismerik, mely karakterhez milyen technika, milyen smink irányzat az ideális – hisz az esküvői vonalon a tökéletes és tartós sminkeké a főszerep!  A cél, hogy időre dolgozva – hibalehetőséget kizárva a TÖKÉLETES SMINK kerüljön a menyasszonyra és családtagjaira! A menyasszonyi sminkek általában szolidak, visszafogottak és szépítő jellegűek, inkább romantikus, lágy ill. karakterhez illő és nem utolsó sorban tartós kell hogy legyen… Itt nem csak a folyamatot tanuljuk, de megismerjük a folyamatosan változó esküvői smink trendeket!

Időtartam: 10 órás (2×5 óra) vagy 20 órás (5-6 alkalom) 🕒
Típusa: egyéni-személyre szabott
Oktatási időpontok: hétköznap / hétvége.: délelőtt és délután
Akciós ár: 10 órás: 64.999Ft / 20 órás: 124.000Ft 

Érintett technológiák.: gel liner, cream shadow, airbrush, pencil végül az időigényesebb aqua! 

Mit tartalmazz: A workshop ideje alatt megtanuljuk a menyasszonyi sminkek készítését különböző ceruza technikákkal és anélkül is, pigment porok, mikro csillámok használatát, és végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldök formázás fortélyait megismerve. Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását és a műszempilla felragasztását is. Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Vázlatszerű tematika: színelmélet-, sminkelmélet-, anyag- és eszközismeret-, bőrgyógyászati ismeretek-,termékcsalád kiválasztása-, Alapozási technikák-, Bőrhibák eltüntetése-, korrektorozás-, szemformák-, szemöldökformázás-, ceruzák használata és típusa-, esküvői sminkek-, pigment porok és mikro csillámok-, kontúrozás-, műszempilla felrakás-, púder technikák-, stb.

Végzettség: ELISMERVÉNY + igény esetén a referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Smokey eyes

FÜSTÖS SMINK WORKSHOP

A füstös hatású szem sminkek még mindig hódítanak, hisz minden szemszínhez tökéletesen passzol a csábító hatású makeup… 

Időtartam: 3 óra vagy 6 órás 🕒
Típusa: egyéni személyre szabott és kis csoportos
Oktatási időpontok: hétköznap / hétvége.:  délelőtt és délután

Akciós ár.: 3 óra / fő: 20.000Ft-tól 

Kizárólag nyári szezonban indítjuk, addig is a sminktanfolyamok menüben található egyéni minőségi képzéseinket ajánljuk figyelmedbe!

Mit tartalmazz: a workshop ideje alatt megtanuljuk a különböző fajta füstös szemek (cicás, színes, teljes-és félkörsatír) készítését, és végigvesszük az alapoktól az arc kontúrozását, alapozás, korrektorozás technikákat profi szinten – különböző eszközökkel és technikával a bőrhöz igazítva, és a szem-, szemöldökformázást művészi szinten. Átvesszük a különböző fajta ceruzák használatát, alap színelméletet, színek összedolgozását profi módon. Bázisok (szemhéj, arc, szempilla bázis) használatát.

Vázlatszerű tematika: színelmélet-, sminkelmélet-, anyag- és eszközismeret-, bőrgyógyászati ismeretek-,termékcsalád kiválasztása-, Alapozási technikák-, Bőrhibák eltüntetése-, Szemfestési technikák-, szemformák-, púder technikák-, stb.

Minden diákunk számára a képzést követően egy 5.000Ft-os kupont ajándékozunk, ami segítséget nyújt a tanulmányok folytatására iskolánkban.

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

SMINKTOKTATÁSOKON HASZNÁLT MÁRKÁK

Célunk, hogy a termékcsaládok széles skáláját ismerd meg, ennek köszönhetően hatékonyabban fogod alkalmazni őket és kapsz egy viszonyítási alapot is!

További márkák

KAPCSOLAT

Ha kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban vagy jelentkezni szeretnél: hívj vagy írj!

Elérhetőség

Telefon: + 36 30 376 4118

Stúdió és oktatóterem: Budapest, József Nádor tér 9.

További külső oktatótermek: Pólus center mellett (M3 bevezető) és Üllőn (M0, M5 bevezető)

E-mail: info@cryon-ms.hu

    

Írj nekünk!