Miért válassz minket

Személyre szabott

egyéni tanfolyamok

Olyan képzéseket ajánlunk neked, amely rugalmas időbeosztás mellett hatékonyabban tanítja meg a szakma fortélyait. A minőségi oktatás alatt számunkra Te vagy a legfontosabb!

Több oktatós

Technika

Bizonyítottan a legjobb –és leghatékonyabb módszer, ha több oktató közreműködésével tanulod meg a szakma technikai fogásait. Speciális módszer ugyanazért az árért!

Pénzvisszafizetési

garancia

Oktatásunkért minőséget vállalva 100%-os visszafizetési garanciát biztosítunk, melynek köszönhetően kockázat nélkül tapasztalhatod meg képzéseink magas színvonalát.

Sminktanfolyamok: alapoktól-mesterszintig

Bevezető alap sminktanfolyam

ÉRDEKLŐDŐK SZÁMÁRA

Érdekel a szakma, de nem tudod meg van-e hozzá a tehetséged és kézügyességed? Itt olyan alap technikákat fogsz megismerni, ami alapján könnyen döntésre fogsz jutni a folytatást illetően.

Időtartam: 10 óra (2×5 alkalom)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: bármikor kezdhető

Mit tartalmazz: anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-
Vázlatszerű tematika:alapozási technikák-, kontúrozás-csontosítás-, arc dimenzionálása-, ceruzás és szemhéjpúderes félkör kicsi-, nagy-, nyújtott-, satír-, füstös szemek-, szemöldökformázás-, szájformázás.

Minden diákunk számára a képzést követően egy 10.000Ft-os kupont ajándékozunk, ami segítséget nyújt a tanulmányok folytatására iskolánkban.

Végzettség: Oklevél

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Alap sminktanfolyam

KEZDŐK SZÁMÁRA

A tanfolyam célja, hogy olyan jó alap technikai tudást adjon. Attól függően, hogy most ismerkedsz a szakmával vagy már egy másik területen dolgozol és szeretnéd szakmai tudásodat bővíteni az itt tanultakat már rögtön alkalmazhatod. Ez a szint már alkalmassá tehet arra, hogy megtedd az első lépéseket a sminkes karrier irányába. 

Időtartam: választható 30 óra (6×5 alkalom) vagy 45 óra (9×5 alkalom)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: diák számtól függően – bármikor kezdhető 
Oktatók száma: 2

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, kültéri tapasztalatokat-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot, melynek elkészítése fél vagy 1 napos, profi szakemberek bevonásával megvalósított.

Vázlatszerű tematika

(Egyéni órarendre és személyre szabott képzésre lehetőség van)

Elmélet.:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, anatómiai és bőrgyógyászati alapok, higiéniai ismeretek, fénytechnika, stb…

Gyakorlati trükkök és technikák: alapozási technikák-, kontúrozás-csontosítás-, arc dimenzionálása-, ceruzás és szemhéjpúderes félkör kicsi-, nagy-, nyújtott-, satír-, füstös szemek-, szemöldökformázás-, szájformázás-, tusvonalak-, műszempilla típusok/felragasztás-, nude sminkek-, alkalmi sminkek-, nappali sminkek-, korok és kultúrák sminkjei-, érett bőr sminkelése-, egyéb sminktechnikák…

Végzettség: Oklevél + referenciaanyag

Minden diákunk számára képzést követően egy 12.000Ft-os kupont ajándékozunk, ami segítséget nyújt a tanulmányok folytatására iskolánkban.

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Sminkmester-képző tanfolyam

ALAPOKTÓL A MESTERSZINTIG

A Sminkmestert-képző tanfolyamunkat akkor javasoljuk, ha ezzel a szakterülettel komolyabban vagy hivatásszerűen szeretnél foglalkozni. A szakmai felkészítés és a színes, részlet gazdag gyakorlat mellett lehetőség nyílik plusz technikák megismerésére is. (legyen az aqua, pencil, gel liner vagy cream shadow technikák…) 

Időtartam: választható 60 óra (12×5 alkalom) vagy 80 óra (16×5 alkalom)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: diák számtól függően – bármikor kezdhető
Oktatók száma: 3

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, kültéri tapasztalatokat-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, marketing és management tanácsadást-, a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot, melynek elkészítése fél vagy 1 napos, profi szakemberek bevonásával megvalósított, igény esetén kezdő smink csomag összeállítást.

Vázlatszerű tematika

Elmélet:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, anatómiai és bőrgyógyászati alapok, higiéniai ismeretek, fénytechnika, stb…

Gyakorlati trükkök és technikák: alapozási technikák-, kontúrozás-csontosítás-, arc dimenzionálása-, ceruzás és szemhéjpúderes félkör kicsi-, nagy-, nyújtott-, satír-, füstös szemek-, szemöldökformázás-, szájformázás-, tusvonalak-, műszempilla típusok/felragasztás-, nude sminkek-, alkalmi sminkek-, nappali sminkek-, korok és kultúrák sminkjei-, érett bőr sminkelése-, kifutó sminkek-, férfi sminkek-, glamour sminkek-, tv/filmes sminkek-, haloween sminkek-, extrém és fantázia sminkek-, traveszti sminkek-, art sminkek-, menyasszonyi sminkek-, sötét/ázsiai bőr sminkek-, díszítőelemek használata-, extrém árnyékolás és térhatás-, plusz technikák stb…

Végzettség: Bizonyítvány + referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

SMINKTOKTATÁSOKON HASZNÁLT MÁRKÁK

Célunk, hogy a termékcsaládok széles skáláját ismerd meg, ennek köszönhetően hatékonyabban fogod alkalmazni őket és kapsz egy viszonyítási alapot is!

A lista folyamatosan bővül, ha kérdésed van, keress minket bátran!
További márkák

További technikai képzések

Aqua és Pencil technikák

Időtartam: 1 napos (2×3.5 óra),  2 napos (2×6 óra) vagy 3 napos (3×6 óra)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással vagy workshop-ban
Kezdés: időpontegyeztetés alapján
Oktatók száma: 2

Aqua Technika

Az aqua technika vízbázisú anyagokon alapszik, ennél fogva kizárólag nem vízálló sminkek elkészítésére alkalmazható. Elsősorban a fotózásokon, versenyeken állja meg a helyét, bár kevert technikát alkalmazva – beauty sminkek elkészítésére is alkalmas. Kifejezetten élénk színek jellemzik, bár használhatók semlegesebb színek is.

Pencil Technika

A ceruza technika Taisiya Vasilyeva nemzetközi sminkmester nevéhez fűződik. A szemsmink elkészítése során főképpen ceruzákat alkalmazunk, s egy speciális módszerrel satírozunk. Rendkívül fontos, hogy megfelelően sajátítsa el a művész az alapokat, hiszen csak így érheti el a kívánt hatást. Kiválóan alkalmazható fenti technika beauty sminkek és versenysminkek elkészítésére egyaránt, a visszafogott nude sminktől, az erősebb, extrémebb, artistic vonalig. Füstös szemek elkészítésében elsőszámú technika a szakmában, mivel füstös satírt más anyagokkal és eszközökkel nem lehet kivitelezni. Oktatónk a technika feltalálójától tanulta meg a fortélyokat, melyet tovább fejlesztve add tovább.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot.

Vázlatszerű tematika

Elmélet:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, eszközhasználat-, arc és szemformák-, egyéb technikai fortélyok megismertetése-, technikai sajátosságok-,  stb

Gyakorlati trükkök és technikák: nappali és alkalmi sminkek-, érett bőr sminkelése-, kifutó sminkek-, színpadi sminkek-, glamour sminkek-, extrém és fantázia sminkek-, art sminkek-, mennyasszonyi sminkek-, verseny sminkek-, extrém árnyékolás és térhatás-, plusz technikák stb.

Végzettség: Oklevél + igény esetén referenciaanyag

Minden diákunk számára képzést követően egy 5.000Ft-os kupont ajándékozunk, ami segítséget nyújt a tanulmányok folytatására iskolánkban.

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Gel Liner és Cream Shadow technikák

Időtartam: 1 napos (2×3.5 óra),  2 napos (2×6 óra) vagy 3 napos (3×6 óra)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással vagy workshop-ban
Kezdés: bármikor kezdhető
Oktatók száma: 1 vagy 2

Gel Liner technika

A Gel Liner technika a krémes állagú szemhéjtusok cicavonalaiból nőtte ki magát. Előnye, hogy rendkívül tartós, vízálló sminket készíthetünk segítségével, valamint a precíz, vékony vonalak elkészítésétől a satírokig alkalmazható. Arabic make-up elkészítésénél igen közkedvelt a Gel Liner technika használata, mint azt Hagai Avdar munkáin is láthatjuk. Nagy előszeretettel alkalmazzák az Aqua technikával ötvözve. Jelenleg a megszokott feketén kívül már számtalan szín elérhető a piacon, teret adva a sminkmesterek fantáziájának.

Cream Shadow technika

A cream shadow technika alkalmazásakor krémes állagú anyagokat és a hozzájuk tartozó professzionális eszközöket alkalmazzuk. Kiváló az alkalmi sminkek elkészítéséhez, de a nude sminkekhez is tökéletes választás. Előnye, hogy rendkívül tartós, vízálló sminket készíthetünk segítségével, valamint igen élénk szemsminkeket is. A Cream Shadow technika kontúros, vonalas és satíros sminkekhez egyaránt nagyszerű választás. Jellemző tulajdonsága, hogy igen könnyen kiemeli az apróbb barázdákat, ráncocskákat, így kizárólag fiatal, szép bőrön alkalmazható.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, eszközöket-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális referenciaanyagot vagy videó anyagot.

Vázlatszerű tematika

Elmélet:  színtan, sminkelmélet, anyag- és eszközismeret, eszközhasználat-, arc és szemformák-, egyéb technikai fortélyok megismertetése-, technikai sajátosságok-, stb

Gyakorlati trükkök és technikák: nappali és alkalmi sminkek-, nude sminkek-, tus vonalak-, fiatal bőr sminkelése-, kifutó sminkek-, színpadi sminkek-, glamour sminkek-, extrém és fantázia sminkek-, art sminkek-, mennyasszonyi sminkek-, verseny sminkek-, extrém árnyékolás és térhatás-, plusz technikák stb.

Végzettség: Oklevél + igény esetén a referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Airbrush technika

Időtartam: 1 napos (2×3.5 óra),  2 napos (2×6 óra) 
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással vagy workshop-ban
Kezdés: bármikor kezdhető
Oktatók száma: 1

Leírás

Az Airbrush, vagy ahogy magyarul hívják, a légecset – művészeti festőszerszám, egy gyorsabb és dinamikusan fejlődő technikai eljárás, amely a már ismert, hagyományos sminkeléstől eltérő eszközhasználatot és technikákat igényel. Megtanítjuk, hogy a légecsettel felvitt anyagok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és hogyan tudsz aprólékos sminkeket kidolgozni gyorsan és hatékonyan. Egyedi színkeverés, árnyalás technika, sablonhasználat stb… A technika egyik nagy előnye, hogy gyorsabb sminkkészítést tesz lehetővé gyakorlott kezekben a hagyományos technikákkal szemben, így pl. olyan eseményen, ahol több embert kell sminkelni (pl. szalagavató, esküvő, fotózás, divatbemutató) rengeteg időt lehet megtakarítani.

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, géptechnikát-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális fotó vagy videó anyagot

Vázlatszerű tematika

Elmélet: színtan-, technikára vonatkozó elméleti és gyakorlati bemutató. Géptechnikai ismeretek-, szét- és összeszerelés-, tisztítás-, beszerzési források ismertetése-, stb.

Gyakorlati trükkök és technikák: gépkezelés-, szóró távolság-, rutin szerzés-, sablon használat-, nude sminkek-, smokey sminkek-, extrém sminkek-, egyéb általad kiválasztott smink.

Végzettség: Oklevél + igény esetén fotó vagy videó anyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Alap Maszkmester-képző tanfolyam

ALAPOKTÓL A MESTERSZINTIG

Az Alap Maszk-tanfolyamot akkor javasoljuk, ha érdekel a filmekben és színházakban használt sminkek és maszkok készítése és ezzel a szakterülettel komolyabban vagy hivatásszerűen szeretnél foglalkozni. Sokszínű és sokrétű ismeretanyagra tehetsz szert már az alapok megismerése révén is.

Időtartam: választható 30 óra (6×5 alkalom) vagy 60 óra (12×5 alkalom)
Típusa: egyéni oktatás rugalmas időbeosztással
Kezdés: bármikor kezdhető
Oktatók száma: 2

Betekintést kapsz a maszkmesterség alapvető technikáibakarakterek formázása, prosthetic make-up applikációs technikák, sebek, vér effektek alkalmazása, kopasz paróka, parókák és szőrzetek felhelyezési módszerei, hagyományos és airbrush alapokkal összekötött festési technikák, stb.

Kezdés: időpont egyeztetés alapján bármikor kezdhető

Mit tartalmazz: elméleti és gyakorlati oktatást-, anyagokat-, sminkmodelleket-, igény esetén a professzionális fotó vagy videó anyagot, külön kérés esetén kis film készítés

Vázlatszerű tematika

Elmélet: színtan-, sminkelmélet-, anyag- és eszközismeret-, anatómiai és bőrgyógyászati alapok-, higiéniai ismeretek-, fénytechnika-, traumatológiai ismeretek-, (elméleti és gyakorlati – égési, nyílt, gennyes és lőtt sebek, hegek, fagymarás, vágás és karcolások, törött orr, hullafoltok, monokli, dudor, véraláfutások, bibircsók, hólyag  stb…)

Gyakorlati trükkök és technikák: alapozási technikák.: arcformázás-, fénytechnika-,, öregítés-, fiatalítás-, szemöldök-eltüntetés-, díszítőelemek használata-, extrém árnyékolás-, térhatás-, borosta-, szakáll és bajuszragasztás-, kopasz paróka-, filmes karakterek és teljes átalakítás-, fantázia maszkkészítés-, prosthetic make-up-, sebek-, véreffektek alkalmazása-, stb.

Végzettség: Oklevél + igény esetén a referenciaanyag

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

Nem találod amit keresel?

ALAPOKTÓL A MESTERSZINTIG

Írd meg mire van szükséged és közösen összeállítunk egy személyre szabott egyéni tanfolyamot.

Javaslatok: konkrét technikai igények-, saját magad által felépített tematika-, kombinált képzés-, határidős képesítés-, egyéb igények…

Jelentkezem
Kérdésem van
Visszahívást kérek

REFERENCIÁK

További referenciák

KAPCSOLAT

Ha kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban vagy jelentkezni szeretnél: hívj vagy írj!

Írj nekünk!


Elérhetőség

Telefon: + 36 30 376 4118

Stúdió és oktatóterem: Budapest, József Nádor tér 9.

Facebook: facebook.com/cryonmodels

E-mail: info@cryon-ms.hu