Tavaszi akciós STYLIST KÉPZÉSEK korlátozott ideig és főig! 🎁📆🕐 Minden tanfolyamunk EGYÉNI – egyben személyre szabott kereteken belül – rugalmas időbeosztás mellett tartunk meg! 👘👗👔 A Cryonschool MAGYARORSZÁG KIEMELKEDŐ EGYÉNI KÉPZÉSEKKEL FOGLALKOZÓ SMINK és STYLIST ISKOLÁJA! ♥ 

Alap stylist tanfolyam: – a képzés a személyi stylingra és a részletes divatismeretekre fektet komolyabb hangsúlyt. Elméleti és gyakorlati oktatás kereteken belül
Időtartam: 30 óra (10×3óra) vagy (6×5óra)
Tanfolyam akciós ára: 209.999Ft

Fashion stylist képzés: – Az oktatás célja a szakmai felkészítés. Az elmélet mellett a stúdiógyakorlat is beépül a képzésbe. Azoknak ajánljuk, akik komolyabb betekintést szeretnének eme változatos és kreatív szakterületbe…
Időtartam: 50 óra (17×3óra) vagy (10×5óra)
Tanfolyam akciós ára: 309.999Ft / referenciaanyag megbeszéltek alapján kerül árkalkulációra, mely 10-30Eft között mozog (képanyag vagy videó anyag)

PROFESSZIONÁLIS STYLIST képzések esetében telefonos  egyeztetés szükséges, hisz ezen tanfolyamok már a szakmai kinevelést célozzák meg… – ebben az esetben számos a lehetőség és a képzésekhez tartozó csomagok is befolyásolják az árat! 

MY STYLE TANFOLYAM

Tanfolyam akciós ára  kis csoportos képzés kereteken belül 95.000Ft / a normál 120.000Ft helyett (3 fős)

Tanfolyam akciós ára egyéni-személyre szabott képzés kereteken belül 115.000Ft / a normál 140.000Ft helyett

Képzési tartalom: 

Sosem adatik meg másodszor, hogy első benyomást kelts!/Szergej Vasziljevics Lukjanyenko/

Gyönyörű leszel

SMINK-szín és smink tanácsadás.

Első alkalom: átbeszéljük és elkészítjük bőrtónusod, haj és szemeid, arcformád alapján a sminkelés legfontosabb lépéseit. Kiválasztjuk azokat a smink színeket amelyek előnyösek számodra, hétköznap vagy akár különlegesebb alkalmakkor. Ellesheted a profi sminkesek legféltettebb titkait.

„Az a nő, aki semmilyen kozmetikumot nem használ, túl sokat gondol magáról!” /Coco Chanel/

Új ruhatár – új élet!!

STÍLUSTANÁCSADÁS

második alkalom: A stílus elemzés első lépéseként megbeszéljük, hogy milyen testalkat típusba tartozol. Segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb színeket, legideálisabb szabásvonalakat, fazonokat. Ha tudatossá válik az öltözködésed magabiztosabbá válsz.

Harmadik alkalom: Az oktatás során számos szettet, stílust   tudsz kipróbálni. Megmutatjuk hogyan kell összeállítani ruhákból amelyek egymással jól kombinálhatók. Fontos , hogy megismerjük az esetleges hiányosságainkat és előnyünket is.

Negyedik alkalom: Az elhangzott információkat a gyakorlatban is kipróbáljuk,  különböző  stílusú ruhákat próbálunk változatos ötletekkel. Egy személyre szabott csajos programon vehetsz részt, ahol összehangoljuk saját harmóniád  külső megjelenéseddel. Meg mutatjuk miként tudsz látványos eredményt  elérni.

„Mindenki röhögött az öltözködési stílusomon, de ebben rejlett a sikerem titka. Más voltam.”  /Coco Chanel/

Stúdió fotózás

HÁROM STÍLUS

Ötödik alkalom: Három különböző stílusú általunk összeállított szettben, ahol a cél a legelőnyösebb oldalad megörökítése hat darab retusált fotóval.

Ez egy szépségcsomag mely útmutatóul szolgál a saját stílus megismeréséhez.

 „Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek!”   /Coco Chanel/

____________________________________________________________

Kérj oldalunkon visszahívást vagy részletes tájékoztatás érdekében hívd a +3630/376-4118-as számot ☎️

Publikációk – referencia munkák.:

www.facebook.com/cryonmodels

www.instagram.com/cryonschool