A Paulmoise és a Lashes by Viktória támogatásának köszönhetően most AKCIÓSAN kezdheted el a sminkes szakma alapjait és a tanfolyam végén sminkes ajándékokkal is elhalmozunk! 💄💋🎁 Korlátozott ideig és főig!!! ⏳📆🕓

Alap sminktanfolyam 30 órás, személyre szabott egyéni képzés keretein belül 1 v. 2 oktatós technikával (rugalmas időbeosztás mellett 10 alkalomra bontva) / 12.000Ft-os Paulmoise ajándék csomaggal és egyedi minőségi szempillákkal: 199.999Ft / tanfolyam részletek ▶ oldalunkon ◀ a sminktanfolyam menüben olvasható!

További akciók oldalunkon az akciók/árak menüpontban 👈 részletes tájékoztatásért hívd a +3630/376-4118-as számot vagy oldalunkról kérhetsz visszahívást… (minden menüpont részletei között tálálható egy visszahívási gomb)

MIBEN MÁS AZ ISKOLÁNK: 1999 óta elveinknek és a folyamatos szakmai fejlődésnek köszönhetően oktatási nézeteink széles körben ismertek lettek! Elsőként vezettük be a nemzetközi szintű egyéni egyben személyre szabott tanfolyamokat, valamint az iskolánkra jellemző több oktatós technikák alkalmazását és az egyedi professzionális referenciaanyag készítését is!  Oktatásunkért minőséget vállalva 100%-os visszafizetési garanciát biztosítunk, melynek köszönhetően kockázat nélkül tapasztalhatod meg képzéseink magas színvonalát. Feladatunk az egységes minőségi oktatás, kivételezések és megkülönböztetések nélkül. 

CRYONSCHOOL: 

www.instagram.com/cryonschool
www.facebook.com/cryonmodels
www.cryon-ms.hu 💻