Nyárindító akciók keretein belül elballagtak a magas árak, ennek köszönhetően minden 18 év alatt lévő új tanulónk számára az egyéni (személyre szabott, rugalmas időbeosztás mellett elvégezhető) SMINK és STYLIST tanfolyam ajánlataink: (ajánlataink főszezon végett korlátozott ideig és főig tudjuk biztosítani) 🎁📞📆⏳

Bevezető alap sminktanfolyam: – érdekel a szakma, de nem tudod meg van-e hozzá a tehetséged és kézügyességed?
Itt olyan alap technikákat fogsz megismerni, ami alapján könnyen döntésre fogsz jutni a folytatást illetően.
Időtartam: 2 alkalom (2×5óra) vagy 3 alkalom (2×3óra +4ór – elosztásban)

Tanfolyam akciós ára 49.999Ft  

18 év feletti érdeklődőinknek akciós ajánlatunk: 55.999Ft (májusi akció megtartása)

Alap sminktanfolyam: – a tanfolyam célja, hogy olyan jó alap technikai tudást adjon. Attól függően, hogy most ismerkedsz a szakmával vagy már egy másik területen dolgozol és szeretnéd szakmai tudásodat bővíteni az itt tanultakat már rögtön alkalmazhatod. Ez a szint már alkalmassá tehet arra, hogy megtedd az első lépéseket a sminkes karrier irányába.
A alap tanfolyamokat 2 szintre bontottuk:
Időtartam: 30 óra (10×3óra) vagy (6×5óra)

Tanfolyam akciós ára: 179.999Ft

18 év feletti érdeklődőinknek akciós ajánlatunk: 189.999Ft (májusi akció megtartása)

Alap stylist tanfolyam: – a képzés a személyi stylingra és a részletes divatismeretekre fektet komolyabb hangsúlyt. Időtartam: 30 óra (10×3óra) vagy (6×5óra)

Tanfolyam akciós ára: 179.999Ft

18 év feletti érdeklődőinknek akciós ajánlatunk: 189.999Ft (májusi akció megtartása)

SMINKMESTER vagy MAGASABB óraszámú képzések esetében telefonos ☎ +3630-376-4118 egyeztetés szükséges, hisz ezen tanfolyamok már a szakmai kinevelést célozzák meg… – ebben az esetben számos lehetőség és a képzésekhez tartozó csomagok is befolyásolja az árat! 

Miben más Iskolánk: 1999 óta elveinknek és a folyamatos szakmai fejlődésnek köszönhetően oktatási nézeteink széles körben ismertek lettek! Elsőként vezettük be a nemzetközi szintű egyéni egyben személyre szabott tanfolyamokat, valamint az iskolánkra jellemző több oktatós technikák alkalmazását és az egyedi professzionális referenciaanyag készítését is!

Oktatásunkért minőséget vállalva 100%-os visszafizetési garanciát biztosítunk, melynek köszönhetően kockázat nélkül tapasztalhatod meg képzéseink magas színvonalát. Feladatunk az egységes minőségi oktatás, kivételezések és megkülönböztetések nélkül.

TEKINTSD MEG REFERENCIÁINKAT és TANULÓINK VÉLEMÉNYEIT: 

www.facebook.com/cryonmodels 

www.instagram.com/cryonschool